Δωροκάρτα

giftcard
ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ ΤΗΣ HELLENIC TRAIN
Επιλέξτε ένα δώρο που σας ταξιδεύει!

Με την Δωροκάρτα της Hellenic Train μπορείτε να προσφέρετε σε αυτόν που επιλέξετε την ευκαιρία να ταξιδέψει με τα δρομολόγια της εταιρείας μας.

Αγοράστε την κάρτα των 25€, 50€, 100€ ή 150€ και συνοδεύστε το δώρο σας με ένα εξατομικευμένο μήνυμα.

Η Δωροκάρτα ισχύει για 10 χρόνια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά εισιτηρίων, και καρτών πολλαπλών διαδρομών για τα δρομολόγια του εσωτερικού στην Νέα Εμπορική Πλατφόρμα της Hellenic Train.

Πώς να αγοράσετε τη Δωροκάρτα στην Νέα Εμπορική Πλατφόρμα της Hellenic Train

Η αγορά μιας Δωροκάρτας της Hellenic Train είναι γρήγορη και εύκολη! Μπορείτε να την αγοράσετε από την Νέα Εμπορική Πλατφόρμα. 

Επιλέξτε το ποσό από τα 4 διαθέσιμα 25€ - 50€ - 100€ - 150€, δηλώστε τα στοιχεία του παραλήπτη (όνομα, επώνυμο, e-mail) και εισάγετε το μήνυμά σας ή τις ευχές σας στον παραλήπτη.

Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, θα λάβετε ένα email που θα συνοψίζει την αγορά σας, ενώ ο δικαιούχος χρήστης της Δωροκάρτας που επιλέξατε, θα λάβει ένα email με το μήνυμα ή τις ευχές που καταχωρήσατε και όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για τη χρήση της Δωροκάρτας.

Έχετε λάβει Δωροκάρτα της Hellenic Train; Μάθετε πώς να τη χρησιμοποιείτε

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Δωροκάρτα που παραλάβατε στην Νέα Εμπορική Πλατφόρμα της Hellenic Train επιλέγοντας, κατά τη στιγμή της πληρωμής, την επιλογή "Χρήση ηλεκτρονικών πιστώσεων, μπόνους ή Δωροκάρτας" και εισάγοντας τον κωδικό αναγνώρισης και τον κωδικό καταπολέμησης της απάτης που αναφέρονται στο email που λάβατε με την Δωροκάρτα σας. 

Στο επόμενο διάστημα θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τη Δωροκάρτα σας και σε Εκδοτήρια Σταθμών.

Η Δωροκάρτα της Hellenic Train δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά άλλων Δωροκαρτών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την Νέα Εμπορική Πλατφόρμα αγοράς εισιτηρίων, καρτών και της Δωροκάρτας της Hellenic Train μπορείτε να καλείτε καθημερινά από 7:00 έως 21:00 στον τηλεφωνικό αριθμό 2106241943 (αστική χρέωση).

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΔΩΡΟΚΑΡΤΑΣ