Πληροφορίες για τη νέα Εμπορική Πλατφόρμα έκδοσης εισιτηρίων - καρτών

Η Νέα Εμπορική Πλατφόρμα της Hellenic Train, σηματοδοτεί την παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών με πολλά πλεονεκτήματα, νέα γραφικά, νέες υπηρεσίες και λειτουργίες.

 

Οι λειτουργίες της Νέας Εμπορικής Πλατφόρμας της Hellenic Train αναπτύσσονται σταδιακά προσφέροντας αρχικά τη δυνατότητα ψηφιακής αγοράς εισιτηρίων σε ορισμένες διαδρομές του δικτύου, αλλά και την ψηφιακή αγορά καρτών απεριορίστων διαδρομών κανονικής τιμής!

Νέες δυνατότητες και διαδρομές θα προστίθενται τμηματικά.

 

Το τρέχον διαδικτυακό σύστημα έκδοσης εισιτηρίων θα λειτουργεί παράλληλα για το αμέσως επόμενο διάστημα, προσφέροντας όλα τα δρομολόγια και τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες σήμερα. Με αυτόν τον τρόπο η παράλληλη λειτουργία των δύο συστημάτων για μικρό χρονικό διάστημα, θα εγγυηθεί την ομαλή μετάβαση στην Νέα Εμπορική Πλατφόρμα, δίνοντας χρόνο στους πελάτες μας να προσαρμοστούν χωρίς δυσκολία ενώ ταυτόχρονα θα μπορούν να χρησιμοποιούν σταδιακά νέες δυνατότητες.

 

Η μετάβαση στη Νέα Εμπορική Πλατφόρμα προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες και, όταν ολοκληρωθεί, το τρέχον σύστημα έκδοσης εισιτηρίων θα καταργηθεί.

 

 

Προς το παρόν οι πελάτες μας μπορούν εύκολα και γρήγορα να απολαύσουν μια προεπισκόπηση των ψηφιακών πλεονεκτημάτων της Νέας Εμπορικής Πλατφόρμας της Hellenic Train!

 

Στους εγγεγραμμένους χρήστες της Νέας Εμπορικής Πλατφόρμας δίνεται η δυνατότητα να διαχειριστούν τα ταξίδια τους με τον τρόπο που θέλουν, άμεσα και χωρίς καθυστέρηση, χωρίς να χρειάζεται φυσική παρουσία ή επίσκεψη σε κάποιο από τα εκδοτήρια της εταιρείας, εφόσον πλέον θα μπορούν:

  • να μεταβάλλουν το εισιτήριό τους επιλέγοντας άλλο δρομολόγιο ίδιας διαδρομής σε άλλη ημερομηνία και ώρα, χωρίς χρέωση
  • να αλλάξουν το εισιτήριό τους, με πληρωμή ή επιστροφή της διαφοράς τιμής του νέου εισιτηρίου που θα εκδώσουν
  • να ακυρώσουν το εισιτήριο ή την κάρτα τους με την επιστροφή του αντιτίμου, σύμφωνα με τον τρόπο αγοράς
  • να λάβουν αποζημίωση από καθυστέρηση δρομολογίου

 

Επίσης, δίνεται η δυνατότητα αγοράς ενός νέου προϊόντος, της Δωροκάρτας της Hellenic Train, η οποία μπορεί να αγορασθεί και στη συνέχεια να προσφερθεί ως δώρο σε τρίτο πρόσωπο για την αγορά εισιτηρίων και καρτών από την Νέα Εμπορική Πλατφόρμα

 

Η νέα Εμπορική Πλατφόρμα είναι διαθέσιμη σε τρεις γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τις οδηγίες στο ακόλουθο αρχείο pdf, όπου περιγράφονται οι λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής Web Ticketing για τη διευκόλυνση των χρηστών. Αποτελεί την αναλυτική παρουσίαση της εφαρμογής από το στάδιο της Δημιουργίας λογαριασμού / Σύνδεσης έως τη διαχείριση των πληροφοριών που αφορούν στο προσωπικό προφίλ του χρήστη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την Νέα Εμπορική Πλατφόρμα αγοράς εισιτηρίων, καρτών της Hellenic Train μπορείτε να καλείτε καθημερινά από 7:00 έως 21:00 στον τηλεφωνικό αριθμό 2106241943 (αστική χρέωση).