Τουριστικά Τρένα

Η Hellenic Train, με γνώμονα την ανάπτυξη του σιδηροδρομικού τουρισμού στη χώρα μας, ενέταξε το 2012 στη συνολική στρατηγική της το άνοιγμά της στην τουριστική αγορά, με καθιέρωση ειδικών εκδρομικών αμαξοστοιχιών, πραγματοποιώντας διαδρομές με ιστορικό αλλά και φυσιολατρικό ενδιαφέρον, συνδέοντας τη σύγχρονη εμπειρία με την ιστορία του Σιδηροδρόμου από τον προηγούμενο αιώνα.

 

Οι θεματικές εκδρομές της Hellenic Train απευθύνονται σε συλλόγους, φορείς, ομάδες αλλά και μεμονωμένους επισκέπτες.

Για πληροφορίες τιμών εισιτηρίων, εκπτώσεων και αιτήματα για τη διεξαγωγή εκδρομών, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Διεύθυνση Επιβατικών Μεταφορών της Hellenic Train, με ηλεκτρονικό μήνυμα  traveloffice@hellenictrain.gr Επίσης, μπορείτε να  επισκεφτείτε τις επιμέρους ενότητες στην  ιστοσελίδα της Hellenic Train, όπως περιγράφονται πιο κάτω ή να επικοινωνήσετε με τα κατά τόπους γραφεία της εταιρείας μας.

Τουριστικά τρένα της Hellenic Train

 

 

Με το τρενάκι του Πηλίου, ο επισκέπτης γνωρίζει το μυθικό βουνό των Κενταύρων.

Τα τακτικά δρομολόγια του Τρένου του Πηλίου πραγματοποιούνται όλα τα Σ/Κ της καλοκαιρινής περιόδου καθώς και σε επιλεγμένες αργίες. Επίσης, δρομολογούνται έκτακτα δρομολόγια καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Hellenic Train, στην ενότητα το Τρένο του Πηλίου, μία μυθική διαδρομή.

Επίσης, μπορείτε να απευθύνεστε: Στο Εκδοτήριο της Hellenic Train εντός του Σιδηροδρομικού Σταθμού Βόλου.

  • Ωράριο λειτουργίας εκδοτηρίου: 6:00 - 22:00, Δευτέρα-Κυριακή.
  •  στο Γραφείο Ταξιδίων, e-mail: traveloffice@hellenictrain.gr

 

 

Ο Οδοντωτός Σιδηρόδρομος, που συνδέει το Διακοπτό με τα γραφικά Καλάβρυτα, περνάει μέσα από το μαγευτικό φαράγγι του Βουραϊκού, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους επιβάτες.

Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Hellenic Train, στην ενότητα Οδοντωτός Διακοπτού-Καλαβρύτων, μία μαγευτική διαδρομή.

Επίσης, μπορείτε να  απευθύνεστε:

 

 

Πρόκειται για μια μοναδική εκδρομή, από το γραφικό λιμάνι του Κατακόλου στην Αρχαία Ολυμπία, που απαντά στην αυξημένη τουριστική ζήτηση τόσο από τους διεθνείς επισκέπτες των κρουαζιερόπλοιων όσο και από τους Έλληνες εκδρομείς που αναζητούν το τρένο για κάθε τους προορισμό.

Για πληροφορίες τιμών εισιτηρίων, εκπτώσεων και αιτήματα για τη διεξαγωγή εκδρομών, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Διεύθυνση Επιβατικών Μεταφορών της Hellenic Train, με ηλεκτρονικό μήνυμα  traveloffice@hellenictrain.gr

 

ΕΙΔΙΚΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΤΡΕΝΑ 

Διακοπτό - Καλάβρυτα (Οδοντωτός)

Άνω Λεχώνια - Μηλιές (Τρένο του Πηλίου)

Κατάκολο -Ολυμπία (Αρχαία Ολυμπία)

2130121010 

(ώρες λειτουργίας 07:00-21:00 καθημερινά, αστική χρέωση)