Υπηρεσίες στον σταθμό

Η Hellenic Train προσφέρει στους επιβάτες και τους επισκέπτες των σιδηροδρομικών σταθμών μια σειρά από σύγχρονες υπηρεσίες, επιδιώκοντας να κάνει το χρόνο αναμονής άνετο και ευχάριστο.

 

Υπηρεσίες ενημέρωσης επιβατών - PIS

 

Η Hellenic Train μέσω των Συστημάτων Πληροφόρησης Επιβατικού Κοινού - Passenger Information Services/ PIS – που έχουν εγκατασταθεί στις εισόδους, τους χώρους αναμονής και τις αποβάθρες των κυριότερων σταθμών, δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες και επισκέπτες να πληροφορηθούν για τις ώρες άφιξης, αναχώρησης και διέλευσης των αμαξοστοιχιών σε πραγματικό χρόνο. Δίνεται παράλληλα η δυνατότητα ενημέρωσης για δημοφιλή νέα της εταιρίας, υπηρεσίες & προσφορές, καθώς επίσης και για μια σειρά θεμάτων επικαιρότητας όπως καιρός, απεργίες κλπ.

 

Θυρίδες φύλαξης χειραποσκευών - Lockers

 

Η Hellenic Train παρέχει τη δυνατότητα χρήσης θυρίδων φύλαξης χειραποσκευών με χρονοχρέωση, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, σε επιβάτες και επισκέπτες των  Σιδηροδρομικών Σταθμών:

 

  • Αθήνας (ωράριο λειτουργίας: 06:00-22:00)
  • Θεσσαλονίκης (ωράριο λειτουργίας: 06:00-22:00)
  • Λάρισας (ωράριο λειτουργίας: 06:00-22:00)
  • Πάτρας (ωράριο λειτουργίας: 06:00-22:00)

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα εκδοτήρια, τα Γραφεία Πληροφοριών και Γραφεία Αποσκευών ( των παραπάνω σταθμών.