Προαστιακές Γραμμές Θεσσαλονίκης

 

Τα νέα εισιτήρια της Προαστιακής Γραμμής Θεσσαλονίκης-Λάρισας έχουν ισχύ 1 ώρα πριν και 2 ώρες μετά την ώρα αναχώρησης του δρομολογίου του επιβάτη, όπως αναγράφεται πάνω στο εισιτήριο (χωρίς να είναι απαραίτητη η προσέλευση των επιβατών στα εκδοτήρια).

 

Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής του εισιτηρίου, στα εκδοτήρια της Hellenic Train, έως 10' πριν την ώρα αναχώρησης της αμαξοστοιχίας που αναγράφεται στο εισιτήριο.

 

Με τα σύγχρονα ηλεκτρικά τρένα μεταφέρεται το επιβατικό μας κοινό μεταξύ Θεσσαλονίκης και Λάρισας. Τα δρομολόγια εξυπηρετούν αρκετές ενδιάμεσες σταθμεύσεις και δίνουν πρόσβαση στα πανέμορφα παράλια της Πιερίας συνδέοντας τα με τα αστικά κέντρα της Λάρισας και της Θεσσαλονίκης. Ο συνολικός χρόνος μετακίνησης μεταξύ Θεσσαλονίκης – Λάρισας είναι μιάμιση ώρα και η δυνατότητα εξυπηρέτησης επιβατικού κοινού ανά συρμό είναι μέχρι 500 άτομα συνήθως.

 


Προαστιακός Σιδηρόδρομος Θεσσαλονίκης

 

Γραμμή Θεσσαλονίκη - Φλώρινα

Κατά τη διαδρομή, οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τοπία μοναδικής ομορφιάς με κυρίαρχη εικόνα τους Καταρράκτες της Έδεσσας. Η άφιξη στη Φλώρινα μπορεί να συνδυαστεί με τοπικές εκδρομές στις Πρέσπες και στα Χιονοδρομικά Κέντρα της ευρύτερης περιοχής.

 


Προαστιακός Σιδηρόδρομος Θεσσαλονίκης