Διεθνείς Σιδηροδρομικές Προσφορές

                                                                                               Ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψετε την Ευρώπη

 

Οι διεθνείς σιδηροδρομικές προσφορές Eurail και Interrail απευθύνονται στους λάτρεις του σιδηροδρόμου που επιθυμούν να ταξιδεύσουν σιδηροδρομικά σε μία ή και περισσότερες χώρες της Ευρώπης, με ευελιξία στον προγραμματισμό και την πραγματοποίηση του ταξιδιού, σε προνομιακές τιμές, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

 

Οι κάρτες Eurail μπορούν να αγοραστούν αποκλειστικά και μόνο από μη Ευρωπαίους κατοίκους ή πολίτες,  ενώ οι τίτλοι μεταφοράς Interrail απευθύνονται  σε Ευρωπαίους πολίτες καθώς και σε μη Ευρωπαίους πολίτες που κατοικούν στην Ευρώπη. Οι κάρτες Interrail δεν εκδίδονται για ταξίδι στην χώρα μόνιμης κατοικίας του επιβάτη.

  • Οι κάτοχοι των καρτών Eurail και Interrail απαλλάσσονται της καταβολής συμπληρωμάτων ποιότητας/κράτησης θέσης όταν ταξιδεύουν στο δίκτυο της Hellenic Train.
  • Οι κάτοχοι των καρτών Eurail και Interrail εκτός των εκπτώσεων που απολαμβάνουν στο ταξίδι τους με τον σιδηρόδρομο, έχουν προνομιακές τιμές σε ferries, πλοία, κάρτες πόλης, μουσεία, ξενοδοχεία και πολλά ακόμα, στις χώρες που επισκέπτονται.

 

Κάρτες Eurail / Interrail εκδίδονται στους  σιδηροδρομικούς σταθμούς Αθηνών (σταθμός Λαρίσης),  Θεσσαλονίκης και  Πάτρας.


Οι κάτοχοι των παραπάνω καρτών πολλαπλών διαδρομών  απολαμβάνουν προνομιακές τιμές για να ταξιδεύσουν με τα πλοία της  Attica Group. Λεπτομέρειες, σχετικά με τα δρομολόγια των πλοίων, την εξασφάλιση θέσεων, τους όρους και τις προϋποθέσεις ταξιδίου με τα πλοία των εταιρειών Superfast Ferries, Blue Star Ferries & Hellenic Seaways, παρέχονται στις ιστοσελίδες των εταιρειών:

 

H  κάρτα  Greek Island Pass  6 ημερών περιλαμβάνει 4 ημέρες ταξίδι στα ελληνικά νησιά και 2 ημέρες για μετακίνηση Ελλάδα - Ιταλία εντός ενός μήνα από την πρώτη ημέρα ταξιδιού. Επίσης, περιλαμβάνει την δωρεάν μετακίνηση από το λιμάνι της Πάτρας στο λιμάνι του Πειραιά (και αντίστροφα) με το λεωφορείο/προαστιακό σιδηρόδρομο της Hellenic Train. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις ιστοσελίδες:

https://www.interrail.eu/en/interrail-passes/one-country-pass/greece-passes/greek-islands

https://www.eurail.com/en/eurail-passes/one-country-pass/greek-islands

 

Επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες https:www.eurailgroup.org και https://www.interrail.eu για να ενημερωθείτε για τα προϊόντα Eurail/Interrail και για τις ισχύουσες προσφορές.