ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10/05/2024 - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις δρομολογίων στον Προαστιακό Πάτρας

Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10/05/2024 - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις δρομολογίων στον Προαστιακό Πάτρας

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω τεχνικών εργασιών που πραγματοποιεί ο Διαχειριστής της Υποδομής (Ο.Σ.Ε.) στον Προαστιακό της Πάτρας, από τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και μέχρι ολοκλήρωσης των έργων, επέρχονται σημαντικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις των σιδηροδρομικών και λεωφορειακών δρομολογίων.

Ειδικότερα, από 13.05.2024, διακόπτονται τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στο τμήμα Πάτρα – Κάτω Αχαΐα (Νότιος Κλάδος), και υποκαθίστονται με λεωφορεία.

Επίσης, τροποποιούνται τα δρομολόγια των τρένων στο τμήμα Πάτρα – Ρίο – Πάτρα (Βόρειος Κλάδος), με νέες ώρες αφίξεων και αναχωρήσεων.

Σημειώνεται οτι, σταθµός µετεπιβίβασης και κοινής αφετηρίας των δροµολογίων του Βόρειου και Νότιου Κλάδου θα είναι ο Σ.Σ Πάτρας αντί του Σ.Σ. Αγ. Ανδρέας.

Αναλυτικά, για τα νέα δρομολόγια του Προαστιακού Πάτρας και των λεωφορείων  επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Δρομολόγια Προαστιακός Πάτρας από 13.05.2024

 

 

Για περισότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια συμβουλευτείτε τα κατά τόπους εκδοτήρια, την ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων https://tickets.hellenictrain.gr/, την εφαρμογή της Hellenic Train για κινητές συσκευές (Hellenic Train App), ή στο 14511 (Γραμμή Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης).